Actie winterjassen in november

Stichting Kledingbank Rotterdam in Delfshaven kampt met een groot tekort aan voornamelijk kinderwinterjassen en doet een dringende oproep.

Rotterdam heeft veel kinderrijke gezinnen, die worden doorverwezen naar de Kledingbank aan de Oostkousdijk. Ook vluchtelingen of mensen in de schuldsanering worden doorverwezen naar de Kledingbank.

Zie ook het artikel op de website van Rijnmond: Groot tekort aan kinderwinterjassen bij Kledingbank Rotterdam-Delfshaven

De concrete vraag is winterjassen voor kinderen en mannen.

Laten wij helpen, breng uw oude gebruikte winterjas, schoon en heel, naar de kerk en de diaconie zorgt voor het transport.

Deze actie van de diaconie loopt gedurende de maand november. Inleveren kan op zondagmorgen in de kerk voor aanvang van de kerkdienst en op donderdagmorgen tijdens het koffiedrink-moment.

De diaconie