Ladies night op 10 mei 2019

Op vrijdagavond 10 mei 2019 is er in onze kerk weer een Ladiesnight!

Alleen voor vrouwen, meiden, moeders, dochters, tantes, nichten, zussen, vriendinnen, buurvrouwen, etc.

De voorbereidingen zijn inmiddels gestart. Het wordt een avond waarop gezelligheid en samenzijn centraal staan. Maar u/jij kunt ook creatief bezig zijn!

Het programma ziet er als volgt uit:

19:00 – 19:30 uur Inloop met koffie/thee of glaasje fris
19:30 – 20:15 uur Workshop
20:15 – 20:45 uur Koffie/thee of glaasje fris met wat lekkers
20:45 – 21:30 uur Vervolg 1e workshop of 2e workshop
21:30 – 22:30 uur Hapje en drankje

Iedereen kan kiezen uit vier verschillende workshops. Wilt u/jij er maar één doen of alleen maar even binnenlopen om te kijken of voor een gezellig praatje, dan is dat ook prima!

Deelname aan de workshop(s) kost €10,00. Dit kan bij binnenkomst worden betaald en is inclusief drankjes en hapjes. Vanaf zondag 31 maart hangt in de hal van de kerk het inschrijfformulier. Ook staan er een paar voorbeelden van de werkstukken die gemaakt kunnen worden tijdens de workshops. Opgeven kan ook via de mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wel even aangeven welke workshops u/jij wilt gaan doen.

Opgeven kan tot en met zondag 21 april. Dit in verband met de inkoop van de materialen.

We hopen op een grote opkomst en een gezellige avond. Dus nodig je zus, buurvrouw, dochter etc. uit en geef je samen op! Voor eventuele vragen kunt u bij ons terecht.

Marijke Straathof en Jeanette Alblas