Kerstnachtdiensten

De gezamenlijke Opendeurdienstcommissie van de Hervormde wijkgemeente Dorpskerk en de Gereformeerde Kerk Open Hof hebben opnieuw enthousiaste koren uitgenodigd voor de twee kerstnachtdiensten in de Dorpskerk aan de Kerkstraat.

De eerste dienst begint om 19:00 uur en de kerk is open vanaf 18:30 uur.

De muzikale medewerking wordt verzorgd door het Gospelkoor El Jakim uit Zevenhuizen o.l.v. Hans Buis. De liturgie wordt verzorgd door prop.mw. Marit Eikelenboom - den Uijl uit Lopikerkapel.

De tweede dienst begint om 22:00 uur en de kerk is open vanaf 21:30 uur.

Medewerking wordt verzorgd door het muzikaal koperensemble Concordia uit Bergschenhoek dat wordt geleid door Jaco v.d. Elst. De liturgie wordt verzorgd door ds. Bart Schoone uit Poeldijk.

In beide diensten bespeelt, waar nodig, Piet Kooij het orgel. De liturgie is door de voorbereidingsgroep in goed overleg met de koren en de voorgangers met zorg samengesteld.

Iedereen is van harte welkom in één van de Kerstnachtdiensten in de Dorpskerk.

De Gezamenlijke Evangelisatiecommissie