Opendeurdienst op 25 november met gospelkoor EL JAKIM

Zondagavond 25 november a.s. is er een Opendeurdienst in de oude Dorpskerk aan de Kerkstraat. Deze dienst zal muzikaal worden begeleid door het Gospelkoor EL JAKIM uit Zevenhuizen en staat onder leiding van Hans Buis die tevens de begeleiding op de piano voor zijn rekening neemt.

EL JAKIM is een 25 leden tellend koor dat door middel van gospelmuziek het woord van God uitdraagt. Het enthousiasme van de groep maakt het geheel tot een zangbeleving om naar uit te kijken. Met passie en plezier wordt gestalte gegeven aan het geloof. Het koor zingt solo maar tevens als ondersteuning bij de samenzang van de overige liederen.

Het thema van deze dienst is Hoop in duisternis. Ds. Menno Zandbergen uit Waddinxveen verzorgt de liturgie en in de meditatie zal hij een heldere uitleg over het gekozen thema geven.

Iedereen is van harte welkom in deze Opendeurdienst die door de gezamenlijke Gereformeerd/Hervormde Evangelisatiecommissie wordt georganiseerd. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kop koffie/thee. Wij kijken er naar uit u en jullie te ontmoeten. De Dorpskerk is open vanaf 18:30 uur en de dienst begint om 19:00 uur.

Gezamenlijke Evangelisatiecommissie