Oranjebazar 2017

Woensdagavond 26 april vanaf 19.00 uur - Ballonnenverkoop vanaf 18.15 uur
Donderdag 27 april 10.00 – 18.00 uur

Tijden

Op woensdagavond 26 april gaat de Oranjebazar van de Gereformeerde Kerk ‘Open Hof’ van start met het oplaten van de ballonnen om 19.00 uur. Dan gaat ook de binnenverkoop van start. Op donderdag 27 april zijn wij vanaf 10.00 tot 18.00 uur geopend.

Rad van Avontuur

Winkeliers en bedrijven uit Bleiswijk en omgeving hebben mooie prijzen beschikbaar gesteld. Dat betreft zowel producten in natura als tegoedbonnen. In het oog springende prijzen zijn:

• een ontspannen dagje zeilen met Joop van den Berg
  • 1 minuut gratis winkelen bij supermarkt Jumbo/Sander Mets
  • een fantastische luchtballonvaart met Aerostat.

Oranjeloten

De oranjeloten worden in deze weken aan de deur verkocht. Als uw de verkopers hebt gemist, kunt u ook tijdens de Oranjebazar nog loten kopen. De opbrengst komt ten goede van Stichting Help Mij Leven. Robert Smits helpt met deze stichting straatkinderen in Brazilië.

Geen plastic tasjes

We bieden geen gratis plastic zakken meer aan. Neem dus uw eigen tas mee. En mocht u wel een plastic tasje van ons nodig hebben, dan vragen wij daar een kleine bijdrage voor.

Contant geld

Zorgt u voor voldoende contant geld op zak, want u kunt bij de kramen niet pinnen. Het zou jammer zijn als een mooi artikel aan uw neus voorbij gaat omdat u eerst naar de pinautomaat moet.

Inlevertijden goederen

Voor de verkoop hebben wij goede en schone kleding nodig, klein huisraad, speelgoed, boeken en CD’s, De goederen die u over hebt, kunt u inleveren op:

• donderdagochtend 20 april tussen 09.30 en 12.00 uur
  • vrijdagmiddag 21 april tussen 13.00 en 16.00 uur
  • zaterdagochtend 22 april tussen 09.30 en 12.00 uur
  • maandagochtend 24 april tussen 09.30 en 12.00 uur

Wij verzoeken u buiten of na deze inleverdatums niets meer in te leveren. Wij vragen u de goederen thuis te bewaren en vanaf donderdag 20 april in te leveren bij de kerk. Lukt dat écht niet, dan mag u Piet Oostenbrink bellen. En voor de goede orde: encyclopedieën, tijdschriften en bruin houten meubelen hoeft u niet in te leveren; die nemen veel ruimte in beslag en worden niet verkocht.

Goede doelen

De volgende goede doelen krijgen een deel van de opbrengst van de Oranjebazar:

• Stichting Help mij Leven (straatkinderen Brazilië)
  • Stichting ALS (voor onderzoek)
  • Stichting Elnura (steunt ouderen in Kirgizië)
  • Stichting Baobab Kids (steunt kwetsbare kinderen in Malawi)
  • Breiclub De Leeuwerik
  • Stichting Komera (schoolbanken voor Burundi)