Talentenveiling voor Braziliëgroep op 1 april

In juli en augustus 2017 gaan wij als groep jongeren 3 weken op werkvakantie naar Rio de Janeiro. Wij zullen hier ons steentje bijdragen aan een project van Robert Smits, die zich inzet voor stichting "Help mij leven". Stichting "Help mij leven" zet zich in voor kinderen in Brazilië die geen toekomst hebben en in de beruchte favela's leven. O.a. sport is een middel om deze kinderen een beetje afleiding te geven van de dagelijkse malaise waar ze in vertoeven. Daarnaast verzorgt de stichting ook onderwijs voor de kinderen, zodat de kans op een beter leven toch iets groter wordt.

Buiten deze activiteiten in de favela’s, heeft de stichting op 160 kilometer van Rio een boerderij waar kinderen opgevangen worden. Deze kinderen zijn zowel fysiek als mentaal mishandeld/verwaarloosd, en hebben onze steun hard nodig. Wij zullen tijdens onze werkvakantie allerlei werkzaamheden verrichten op deze boerderij (onderhoud, speeltoestellen), alsmede entertainment/begeleiding verzorgen voor de kinderen. Met behulp van ons werk kunnen wij misschien een beetje verlichting bieden, wat deze kinderen absoluut verdienen!

Op 1 april 2017 organiseren we een talentenveiling voor deze reis naar Brazilië. Deze avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de Gereformeerde Kerk van Bleiswijk (Dorpsstraat 50).

Het idee van een talentenveiling is dat je dingen die je hebt of kunt, inzet om het goede doel te steunen. Bijkomend aspect is dat je hierdoor in contact kunt komen met andere mensen en direct of indirect iets voor hem/haar/hen betekent. Een win-win situatie dus.

Wij zijn op zoek naar mensen/bedrijven die een dienst of een product willen aanbieden, zoals een vakantiehuisje, kaartjes voor een evenement/dagje uit, een appeltaart, een workshop, een vlucht in een helikopter, een avondje oppassen, een praktische klus,  een keer voor iemand koken; alles kan! Daarnaast is het mogelijk om waardevolle spullen die je niet meer gebruikt te veilen voor het goede doel.

U kunt uw dienst of product uiterlijk 24 maart 2017 opgeven via ons mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld hierbij uw naam, telefoonnummer, 'talent' en eventuele bijzonderheden (bijv. een minimumprijs). Kijk ook regelmatig op onze facebookpagina (Brazilie2017).

Daarnaast zijn we natuurlijk op zoek naar mensen die 1 april naar de veiling komen en meebieden op alle mooie, leuke en goede dingen die er langs komen. Noteer 'm vast in uw/jouw agenda en neem anderen mee!

de Braziliëgroep
(meer info? Henk den Breejen; 010-5225199)