Dienst voor Jong en Oud op 5 maart!

Cabaretier Ruurd Walinga komt met ‘Plantaardig en diervriendelijk’ in Bleiswijk

Cabaretier Ruurd Walinga uit Leeuwarden speelt op de eerste zondag van de lijdenstijd zijn programma ‘Plantaardig en diervriendelijk’ als onderdeel van de dienst in de Open Hof aan de Dorpsstraat 50 in Bleiswijk. De dienst in de Gereformeerde kerk begint om half tien. Zoals gebruikelijk is de toegang vrij, wel zijn er twee collectes.

We willen graag alles perfect in de hand, onder controle hebben. Toch lukt dat niet altijd. Zeker niet als we ouder worden. En dan? Op soms hilarische en maar zeker verrassende wijze komt het thema omzien naar elkaar aan de orde en ook het thema lijden waarmee we allemaal in meer of mindere mate te maken krijgen. Ruurd Walinga komt met een (knuffel)ark van Noach - of was het die van Job? - op de proppen om overeind te blijven.

Op verfrissende, vermakelijke en op ontroerende wijze laat cabaretier Ruurd Walinga het publiek stil staan bij de diepe levensvragen. Bovendien biedt hij zo troost en hulp aan.

Plantaardig en diervriendelijk is een dienst waar het publiek, jong en oud, nog lang over zal napraten.

Ruurd Walinga is de meest gevraagde christelijke cabaretier van Nederland. Al meer dan vijftien jaar is hij actief en speelt in allerlei kerken met zijn twaalf voorstellingen voor alle leeftijden.