Kerstnachtdiensten

Zoals voorgaande jaren vieren we op zaterdagavond 24 december weer twee gezamenlijke Kerstnachtdiensten.

Dit jaar is het thema “een NIEUWE kans”.

1e Dienst:  19:00 uur (kerk open 18:30 uur)

In deze dienst zal Ds. H.C. Marchand uit Nieuwerkerk a/d IJssel ons voorgaan.

Uit onze eigen gemeente Bleiswijk komt het kinderenkoor van de Christelijke basisscholen “De Poort” en “De Wiekslag” onder de liefdevolle leiding van Tamara van Beelen. Een ieder raken zij met hun kinderstemmen als ze o.a. het lied “God zal met ons zijn” zullen zingen.

2e Dienst:  21:30 uur (kerk open 21:00 uur)

In deze dienst zal Ds. J.Henzen uit Wateringen onze voorganger zijn.

Ook nu komt de muzikale bijdrage uit Bleiswijk van de ”Ad Hoc Band”. De “Ad Hoc Band” bestaat uit enthousiaste muzikale Bleiswijkers die middels gitaar, piano en zang Nederlandstalige en Engelstalige kerstliederen ten gehore zullen brengen.

Beide diensten zijn in samenspraak met koor, dominee, en de commissie met zorg samengesteld om er een zinvolle en fijne kerstavond van te maken.

Wij hopen u/jou/jullie allemaal te ontmoeten in een van deze KERSTnachtdiensten.

De Gezamenlijke Evangelisatiecommissie

Foto: Kerstnachtdienst 2015