Vakantie Bijbel Club

Het is écht bijna zover... de VBC met het thema Aan tafel! De voorbereidingen zijn in volle gang! We willen er met elkaar weer een mooi feest van maken.

De VBC wordt gehouden op maandag 17 en dinsdag 18 oktober van 10.00 uur tot 12.30 uur in "De Rank", Kerkstraat 13, Bleiswijk. Alle kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisschool zijn van harte welkom. Neem ook je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Op dinsdag 18 oktober is er een spetterende voorstelling 'Hooggeëerd publiek...' van Matthijs Vlaardingerbroek! Deze wordt gehouden in de Gereformeerde Kerk, Dorpsstraat 50, en begint om 15:30 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis! Bij de deur zal een collecte gehouden worden.

Voor meer informatie over het thema en programma kunt u een kijkje nemen op onze website: www.vbcbleiswijk.webklik.nl of mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .