Jaarthema 'Deel je leven'

Dit jaar is ons jaarthema 'Deel je leven'. We delen ons leven met velen. Met gezin, met vrienden, met collega’s, met gemeenteleden. We gaan relaties aan en verbinden ons met mensen, binnen maar zeker ook buiten de kerk. We verbinden ons met de gemeenschap om ons heen. Je leven delen begint klein. In het leven van alledag, thuis in het gezin, op het werk met collega’s.

Maar we delen ons leven ook in de kerk, waar de generaties in gesprek gaan over hun ideeën en vragen, over hun leven en geloof. En buiten de kerk, met de mensen die op ons pad komen. We delen in vreugde en in verdriet. We delen in twijfel en in geloof. En dit jaar delen we met elkaar nog iets anders, namelijk de zoektocht naar een nieuwe predikant. Het belooft dus een bijzonder jaar te worden!Op de website staan alle activiteiten die er zijn om elkaar te ontmoeten en God te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom, of je nu wel of geen, korter of langer lid bent van onze gemeente. We ontmoeten jou en u graag!