Nieuwe werkvakantie: Brazilië 2017

Ruim twee jaar geleden zijn we met een groep jonge mensen op werkvakantie naar Oeganda geweest. Acht van de veertien deelnemers van toen willen in 2017 opnieuw op werkvakantie. Dit keer naar Brazilië.

Reisdoel

Robert Smits (een Bleiswijker) is al meer dan 25 jaar woonachtig en werkzaam in Rio. Hij richt zich daar op opvang, ondersteuning en begeleiding van straatkinderen en –jongeren. Het werk van Robert wordt vanuit Nederland ondersteund door de Stichting “Help mij leven!”. We hebben inmiddels contact gehad met Robert en met de Stichting. Vanuit deze contacten is het plan ontstaan om in de zomer van 2017 met een groep naar Rio af te reizen om het werk van Robert te ondersteunen en een impuls te geven.

De groep van acht is inmiddels gegroeid naar een groep van 17 personen. We willen met maximaal 20 personen afreizen. Er zijn dus nog 3 plekken beschikbaar! Ben jij tussen 18 en 25 jaar en heb je interesse om mee te gaan? Neem dan contact met ons op.

Stuurgroep

Vanuit onze ervaring met de Oegandareis weten we dat er heel wat komt kijken bij het voorbereiden van een werkvakantie. Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons hierin willen ondersteunen. Deze stuurgroep ondersteunt ons in de p.r., de fondswerving, het regelen van de financiën. Kortom samen met de reisleiders zorgen ze ervoor dat de groep goed voorbereid wordt/is op een werkvakantie naar Brazilië.

Wilt u/jij ons ondersteunen in de voorbereidingen voor deze reis? Neem dan contact met ons op. Ook als u/jij wilt helpen bij p.r. en/of acties om geld in te zamelen horen we het graag!

U gaat zeker nog meer van ons zien/horen!

Hartelijke groet namens de Brazilië-groep,

Tyske Engelberts Henk den Breejen
( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 010-5225 199)