Catechese 12 t/m 15 jaar

Hoi!

Dit jaar geven wij, Gabriëlle en Bram, de catechese voor iedereen die in de 1e, 2e of 3e klas zit. We zijn met een heel gezellige groep van tien jongeren. We zijn inmiddels al op de helft en hebben al drie avonden met elkaar gehad. De eerste keer hebben we met elkaar gegeten en hebben we nagedacht over wat geloven is. De tweede keer waren we bij Gabriëlle thuis en gekeken naar hét boek, de Bijbel. Als derde hebben we gekeken naar de vier levensverhalen over Jezus, geschreven door vier verschillende schrijvers.

Graag willen we jou ook uitnodigen voor de komende avonden. We gaan nog creatief aan de slag en misschien nog een keertje met elkaar op pad. En als je het graag een keer ergens over wilt hebben, horen we dat graag!

Tot de Kerst komen we bij elkaar op:

• Zondag  15 november, om 19.00u in de kerk
  • Zondag  29 november
  • Zondag  13 december

Laat je het even weten als je een keertje niet kunt komen? Je kunt ons een mailtje sturen, bellen of even aanspreken in de kerk. Ook als je vragen hebt kun je ons zo bereiken: Gabriëlle Franses ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 5290841) en Bram Wassenaar ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 5220153).

Wij hebben er heel veel zin in, en hopen jou snel weer te ontmoeten!

Gabriëlle & Bram

P.S. Zit je in de 1e klas, dan kun je ook nog meedoen met de Basiscatechese op zondagmorgen in de kerk. Je mag met alle twee meedoen, of je mag kiezen. We hopen door de basiscatechese de overgang naar de gewone catechese wat makkelijker te maken voor je.