Handvatten voor Manna PDF Afdrukken
Geschreven door Redactie   
donderdag, 05 augustus 2010 19:20

Manna op onze site is vooral 'voedsel voor de geest'. Door deze stukjes tekst, eventueel met plaatje/foto, willen we de lezer inspireren en uitnodigen tot verder lezen. Iedereen wordt uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan Manna. We verwachten geen theologische meesterstukken, maar uw/jouw verhaal, herkenbaar en recht uit het hart. Zodat dit ‘voedsel voor de geest’ de lezer(s) inspireert.

Als u/jij hebt besloten iets in te leveren of gevraagd bent een stukje te schrijven voor Manna, dan hebben we hier een paar richtlijnen en tips.

  • Kies eerst een onderwerp.
    Denk daarbij aan wat u/jou inspireert en wat het de moeite maakt om te delen met onze websitebezoekers. Bijv. een ontmoeting, een prachtig lied, een Bijbeltekst die u/jou heeft aangezet tot…, een gedicht wat u/jou heeft geraakt, diepe blijdschap over…, een belevenis om te delen, enz.
  • Schrijf daarna een tekst eventueel vergezeld van plaatje(s)/foto(s). Zorg dat de tekst niet te lang wordt en goed leesbaar is; dus niet te lange zinnen of veel bijzinnen, zodat de lezer geboeid blijft.
    De tekst kan ook beperkt blijven tot een korte toelichting waarom u/jij de tekst of het gedicht zo bijzonder vindt.

De verdere lay-out op de website wordt verzorgd door de webredactie.
We kijken uit naar uw/jouw bijdrage.

Hartelijk bedankt!

De websiteredactie