Kerkdiensten online

Sinds begin mei 2010 zijn de kerkdiensten in ons kerkgebouw via internet te beluisteren. Dat is zowel 'live' tijdens de kerkdienst mogelijk, maar ook na afloop van de dienst kan deze (nogmaals) beluisterd worden.
Een 'gewone' dienst op zondagochtend begint altijd om 9.30 uur.

Direct meeluisteren

Tijdens de kerkdienst (zie de agenda) kan middels de volgende link meegeluisterd worden:

Klik hier voor de rechtstreekse uitzending.

De orde van dienst is te vinden op de zondagsbrief of liturgie (besloten gedeelte).

Eerdere diensten beluisteren

Eerdere kerkdiensten zijn ook achteraf te beluisteren of te downloaden als mp3-bestand. Zie het overzicht hieronder:

Toelichting

Direct meeluisteren: Bij het klikken op de link om 'live' mee te luisteren komt de melding om een bestand te openen, opslaan of te annuleren. Kies ervoor het bestand te openen. Er wordt een programma gestart om de dienst te beluisteren.

Een eerdere dienst beluisteren: Klik op de 'play'-knop (zwart-wit). Vervolgens komt de melding om een bestand te openen, opslaan of te annuleren. Kies ervoor het bestand te openen. Er wordt een programma gestart om de dienst te beluisteren.

Een eerdere dienst opslaan: Klik op het groene pijltje. Vervolgens komt de melding om een bestand te openen, opslaan of te annuleren. Kies ervoor het bestand op te slaan. Het bestand wordt gedownload en op de computer opgeslagen. Let op dat het om grote bestanden gaat. Het kan enige tijd in beslag nemen.