Contactgegevens

Predikant / pastoraat

Sinds 22 oktober 2017 Ds. Gerdina Loeve de predikant van onze gemeente.
Telefoonnummer: 010 - 22 99 863
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Werkdagen: dinsdag tot en met vrijdag

 

Verhuur zalen

Informatie over zaalhuur en reserveringen is te verkrijgen via:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Zondagsbrief

Elke zondag wordt vooraf aan de kerkdienst een zondagsbrief uitgereikt. Deze bevat de liturgie en actuele mededelingen.

Informatie voor de rubriek 'Wel en Wee' graag aanleveren vóór vrijdag 09:00 uur bij Gerdina Loeve, de wijkouderlingen of bij een lid van het moderamen.
Overige kopij voor de zondagsbrief kan worden gemaild tot donderdag 12:00 uur naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Voor de laatste zondagsbrieven klik hier (besloten gedeelte).

 

Beamteam

Tijdens de diensten worden de orde van dienst, de tekstlezingen en de tekst en melodie van de te zingen liederen afgebeeld op een tweetal projectieschermen. Dit geeft tevens de mogelijkheid om deze beamers te gebruiken voor verdere illustraties en eventueel videobeelden.
Voor meer informatie en/of contact: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Mededelingenblad

medbladIedere maand rond de 20e verschijnt het Mededelingenblad, het officiële huisorgaan. Dit blad maakt melding van alle zaken die van belang zijn voor de leden van de kerk. Het wordt op het huisadres bij de leden bezorgd.

Uiterlijke inleverdatum voor kopij staat onderaan op de achterpagina van het laatste nummer.
Voor het complete seizoensrooster klik hier (besloten gedeelte).

De redactie selecteert, redigeert en verzorgt de lay-out. Kopij voor het Mededelingenblad kunt u sturen naar het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Voor de laatste Mededelingenbladen klik hier (besloten gedeelte).

 

Kerkradio

De kerkdiensten in ons kerkgebouw zijn via de kabel (CAI) in Bleiswijk te ontvangen op FM 106.3 MHz. Diensten in de Dorpskerk zijn te ontvangen op FM 106.7 MHz.

Alle diensten in ons kerkgebouw zijn rechtstreeks via internet te beluisteren. Ook kunnen diensten later nogmaals worden beluisterd. Klik hier voor deze voorziening.

Lansingerland FMOok zijn onze diensten regelmatig te beluisteren in het programma "Live Kerkdienst vanuit 3B-Hoek" van RTV Lansingerland; via de ether in de regio op FM 92.2 MHz en via de kabel (CAI) in Bleiswijk op FM 105.9 MHz (in Bergschenhoek op FM 102.4 Mhz.). Via internet is deze zender ook live te ontvangen. Namens onze kerk wordt dit programma verzorgd door Erik Jonasse en Johan Wietsma.

 

Website

Het adres van de website is www.gereformeerdekerkbleiswijk.nl
Tip: zet deze link bij uw favorieten!

Kopij, nieuws en alle andere reacties kunt u mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.