Oranjebazar

Beste inwoner en bezoeker van Bleiswijk! Waarom zou u Koningsdag in Bleiswijk vieren en de VlagOranjebazar bezoeken? Dat is niet zo moeilijk! Als eerste omdat het altijd (dus ook met minder mooi weer!) een héle gezellige drukte is in en rond onze kerk. Daarnaast omdat élk kopje koffie wat u drinkt, satéetje wat u eet, plantje wat u koopt, enz. ons in staat stelt een aantal goede doelen, soms al vele jaren achteréén (Stichting Help mij Leven), te ondersteunen. En het blijft niet alléén bij financiële steun... Veel medewerkers aan de bazar zijn persoonlijk bij de goede doelen betrokken. De ca. 160 vrijwilligers, diverse sponsors en u als bazarganger maken elk jaar weer een hoge opbrengst mogelijk.

De Oranjebazar is een jaarlijkse gebeurtenis die op Kongingsdag in en om het kerkgebouw plaatsvindt. Tijdens de bazar worden tweedehands goederen verkocht; kleinmeubelen, antiek, curiosa, kleding, huishoudelijke artikelen, enz. Tevens is er een Rad van avontuur en is er gebuik uit eigen keuken. Er zijn frisdrank en snacks verkrijgbaar. Op de bazar staat buiten ook een grote kraam met bloemen, planten en groenten. De opbrengst wordt (na goedkeuring door de kerkenraad) besteed aan goede doelen:

• 1/3 deel is voor de kerk
  • 1/3 deel is voor Stichting 'Help mij Leven'
  • 1/3 deel is voor wisselende andere goede doelen

Nieuwsgierig?

Meer artikelen:

En natuurlijk ook op Facebook: www.facebook.com/oranjebazar