Vakantiebijbelclub

vakantiebijbelclubIn de herfstvakantie mogen alle kinderen van de basisschool op dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen in De Rank meedoen met de Vakantiebijbelclub.

Het doel is een stuk ontspanning, waarin het geloof is verweven. Er wordt gezongen, geluisterd naar een vertelling, gekeken naar een sketch en er wordt geknutseld of een spel gedaan. De start is in De Rank (Kerkstraat 13), waarna de activiteiten ook plaatsvinden in zaal 1, 2 en 3 van onze kerk of Het Anker.

Om het jaar wordt de Vakantiebijbelclub op donderdagavond afgesloten met een toneel- of cabaretvoorstelling in de kerkzaal van onze kerk.

Helpende handen zijn nodig en welkom. Bijvoorbeeld voor het bedenken/uitwerken van knutsels/spellen, maken van het decor, hand- en spandiensten op de dagen zelf enz..

Meer informatie is te vinden op de website: www.vbcbleiswijk.webklik.nl