Jongerenclub "De Uitwijk"

Jongerenclub "De Uitwijk" (voorheen Tienerhome) is bestemd voor jeugd van het voortgezet onderwijs van 12 t/m 15 jaar. Het is opgezet door de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Wijkgemeente Dorpskerk. Sinds oktober 2010 is de opzet veranderd en is het gebouw "De Uitwijk" om de week op vrijdagavond open van 20:00 tot 22:00 uur.

De activiteiten variëren van spel- en thema-avonden, bowlen en schaatsen, maar ook op z'n tijd een serieus gesprek met elkaar. Al met al een afwisselend programma. Neem gerust je vrienden of vriendinnen mee.

Er wordt geen contributie gevraagd, maar je kunt tegen een schappelijk prijsje wat te drinken/eten kopen. De activiteiten (zoals bowlen) worden apart betaald.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten en data op de website: www.indeuitwijk.nl